Application Specialist / Cloud Operator

QPR Software etsii Customer Care & Technical Services -tiimiinsä

Application Specialist / Cloud Operator

Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tukeminen QPR:n kehittämien ohjelmistojen käytössä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tukipyynnöt ovat monipuolisia, aina yksinkertaisista kysymyksistä vaikeiden teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Tiimimme vastuulla on myös QPR:n pilvipalveluista (Amazon Web Services) tulevien hälytysviestien ensiselvitykset ja toimenpiteet. Tiimi palvelee asiakkaitamme arkisin kello 8–17. QPR Customer Care & Technical Services -tiimi on osa QPR:n tuotekehitysorganisaatiota, ja se ohjaa tarvittaessa tukipyynnöt tuotekehityksen ja -hallinnan tai liiketoimintayksikön ratkaistavaksi.

Voit tehdä työtä etänä tai halutessasi Helsingin Munkkivuoressa QPR:n pääkonttorin tiloissa.

QPR kehittää organisaatioiden toiminnan analysointi-, mittaus- ja mallinnusohjelmistoja sekä tarjoaa niihin liittyviä palveluja. Nopeasti kasvavilla prosessianalyysiohjelmistomarkkinoilla olemme markkinajohtaja ja yksi maailman edistyneimmistä yhtiöistä. Yhä useampi asiakkaamme hyödyntää ohjelmistojen käytössä QPR Cloud -pilvipalveluamme.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja tietoteknisiä valmiuksia
  • Ongelmanratkaisutaitoja

Arvostamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Aikaisempaa kokemusta Windows-palvelimista ja/tai Amazon Web Services -pilvipalveluista
  • Kiinnostusta uusiin teknologioihin ja tietotekniikkaan

Tarjoamme sinulle innostavan ja kansainvälisen työyhteisön, alansa huippuosaajista koostuvan tukiverkoston ja mahdollisuuden kehittyä QPR-urallasi. 

Voit lukea lisää työnantajaeduistamme ja QPR:läisten uratarinoista täällä

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen careers@qpr.com viimeistään 15.10.2023.

QPR Software lyhyesti

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) on perustettu vuonna 1991. QPR on johtanut ohjelmisto- ja palveluinnovaatioita, jotka ovat tuottaneet konkreettisia prosessinäkemyksiä asiakkaille ympäri maailmaa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Tarjoamme asiakkaille tehokkaat välineet mallintaa, mitata ja analysoida organisaatioiden toimintaa. Tämä avaa asiakkaille näkyvyyden heidän toimintaansa, mikä mahdollistaa toiminnan tehostamisen ja parantamisen nopeasti ja vaikuttavasti.

Prosessianalyysiohjelmistoissa olemme Pohjoismaissa markkinajohtaja ja yksi maailman edistyneimmistä yhtiöistä. Yhdysvaltain patenttiviranomainen on myöntänyt kaksi patenttia teknologiallemme, johon ohjelmistomme perustuu.

Kansainvälisillä markkinoilla toimimme sekä suoramyynnin että monipuolisen ohjelmistojen jälleenmyyntiverkostomme kautta.

www.qpr.com

Headhunters and recruitment agencies may not submit resumes/CVs through this Web site or directly to managers. QPR Software does not accept unsolicited headhunter and agency resumes. QPR Software will not pay fees to any third-party agency or company that does not have a signed agreement with the Company.