Arkkitehtuuripankki | QPR

You are here

Mikä on Arkkitehtuuripankki?

Arkkitehtuuripankki on mallinnus- ja julkaisupalvelu julkisen hallinnon toiminnan kehittäjille. Se sisältää käyttäjille maksuttoman ohjelmistoratkaisun sekä käytön tuen. Palvelun tarjoaa Väestörekisterikeskus ja toimittaa QPR Software Oyj.

Hyödyt  käyttäjille:

Arkkitehtuuripankki tukee valtionhallinnon tavoitetta digitalisoida julkiset palvelut; tavoite on lakisääteinen. Se ohjaa yksittäisen organisaation kokonaisarkkitehtuurityötä tiedonhallintolain ja JHS 179 määritysten mukaisesti.

Miten saan palvelun käyttööni?

Organisaation käyttöoikeuksia voi hakea osoitteesta www.arkkitehtuuripankki.fi tai sähköpostilla kasperi.norismaa@qpr.com
 

Arkkitehtuuripankkiin

 

Arkkitehtuuripankin pääosat ovat:

  • Koulutus: QPR järjestää valmennuksia, jotka tukevat julkisen hallinnon organisaatioiden toiminnan ohjaamista ja kokonaisvaltaista kehittämistä.
  • Käyttöympäristö: KA-välineympäristö, jonne organisaatiot voivat luoda arkkitehtuurimallejaan.
  • Julkaisuympäristö: KA-välineellä organisaatiot voivat julkaista luotua KA-materiaalia kontrolloidusti toisilleen. Materiaaliin voi tutustua selaimella.
  • Kehittämisen tukipalvelut: koulutuksen, kehittämistyön aloittamisen ja kehittämisen tuen lisäksi saatavilla on tukea aineiston siirtoon ja migraatioon muista välineistä.

 

 

 

 

QPR Kouluttaa

Loppukevään 2019 Arkkitehtuuripankki perus- ja jatkokurssit löytyvät yhteistyökumppanimme Oppia.fi:n sivuilta. Oppian kautta ilmoittaudutaan kursseille ja saat lisätietoja myös muusta koulutustarjonnastamme.

Siirry Oppian sivuille
 

Syyskauden Arkkitehtuuripankki -kurssit julkistetaan piakkoin!